سه شنبه 29 اسفند ماه 1402
   
Module Border Module Border
  درباره کانون 

 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور انجام اقدامات وسیع و سریع برای رفع محرومیت از روستاهای کشور ایران بنا به فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) نهادی به نام جهاد سازندگی در ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ تشکیل گردید.

با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری نوپای اسلامی ایران جهاد سازندگی علاوه بر رسالت اصلی خود که رسیدگی به آبادانی و ارتقاء سطح زندگی مردم در مناطق محروم و روستائی بود با بسیج نیروهای مردمی و کارکنان جهاد سازندگی وظیفه خطیر و مهم پشتیبانی از جنگ ( ساخت سنگر ، راه ، کانال ، آبراه و .... ) نیروهای مسلح اعم از ارتش ، سپاه و بسیج را به عهده گرفت در این راه جهاد سازندگی استان اصفهان بیش از ۶۳۰ نفر شهید تقدیم انقلاب اسلامی نمود از این رو امام خمینی نام سنگر سازان بی سنگر را به نیروهای اعزامی از طرف جهاد سازندگی اطلاق نمودند.

اعضاء جهاد برای پس از پایان دوره خدمت خود صندوقی به نام صندوق تأمين معذوريت از كار و از كارافتادگی و وظيفه اعضای جهاد سازندگی تاسیس و امور پس از بازنشستگی خود را به آن واگذار کردند.

این صندوق بر اساس آیین نامه خود موظف به انجام امور معذوریت از خدمت و بازنشستگی اعضاء شد. اگز چه از ابتدای تاسیس این صندوق انتظار می‌رفت مشکلاتی همچون کوچک‌بودن صندوق ، نداشتن اعضای شاغل جدید ، صفر شدن اعضای کسورپرداز و در نتیجه از دست رفتن عمده‌ترین منبع درآمدی صندوق در آینده‌ای نزدیک ، اجرانشدن تعهدات دولت نسبت به این صندوق و عدم تامین بودجه‌های مورد نیاز به وجود آید.

از سویی دیگر بیشتر جهادگران در فاصله سال‌های ۵۸ تا ۶۲ به عضویت جهاد سازندگی سابق درآمده‌اند ، از این رو بازنشستگی این افراد به یکباره و توامان صورت گرفت که این مسئله بار مالی سنگینی برای صندوق ایجاد کرد.

بروز این مشکلات در برخی موارد امید بازنشستگان به دریافت مستمری ماهانه را به یاس تبدیل کرده و این جهادگران روزهای سختی را در انتظار دریافت مستمری سپری کردند.

تجمیع یا ادغام صندوق‌های بازنشستگی در یکدیگر که در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید بارقه امیدی برای بازنشستگان صندوق جهاد بود تا وضعیت این صندوق ساماندهی شود ، اما جهادگران همچنان در انتظار اجرایی شدن این قانون ماندند.

با تلاش‌های مسئولان وزارت جهاد و هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کارکنان این وزارت برای تعیین تکلیف وضعیت قانونی این صندوق و پیشنهاد ادغام آن در صندوق بازنشستگی کشوری سرانجام این مهم اجرایی شد .

هم اکنون بازنشستگان جهاد در صندوق بازنشستگی کشوری عضو هستند.

 

كانون بازنشستگان جهاد سازندگی آغاز به كار كرد

كانون بازنشستگان جهاد سازندگی با صدور بيانيه‌ای فعاليت‌های صنفی - سياسی خود را آغاز كرد.
هدف از تشكيل كانون بازنشستگان جهاد سازندگی زنده نگه داشتن فرهنگ جهادی در جامعه ، فتح قله‌های انسانيت و نهادينه كردن فرهنگ پر افتخار جهادی اعلام شده است. كانون بازنشستگان جهاد سازندگی كه به همت جمعی از پيشكسوتان عرصه جهاد و سازندگی تشكيل شده است ، و طی بيانيه ای « زنده نگه داشتن فرهنگ جهادی در جامعه » را شعار محوری خود قرار داده است. در پايان اين بيانيه از تمام پيشكسوتان جهادی با هر مرام ، مسلك و سليقه‌ای دعوت شده است تا به اين كانون صنفی - سياسی بپيوندند.

 

اولين مجمع عمومي كانون بازنشستگان جهاد سازندگي

 

در تاريخ شنبه مورخ 10/12/87 در محل سالن هفتم تير ساختمان مركزی وزارت جهادكشاورزی رأس ساعت 15 الی 19 تشكيل گرديد. تدبير و همت هيأت مؤسس موجب گرديد كه از تعداد 401 نفر بازنشسته تابع استان تهران ، 124 نفر در جلسه مذكور حضور يابند و اشتياق خود را نسبت به فعاليت كانون بازنشستگان اعلام دارند. جلسه مذكور با تلاوت آياتی چند از كلام الله مجيد و گزارش جناب آقای همايونی از اعضای محترم هيأت مؤسس در مورد فلسفه تشكيل كانون و پيگيری مجوز تأسيس كانون از كميسيون ماده 10 قانون احزاب آغاز شد.

اولين مجمع عمومی كانون بازنشستگان جهاد سازندگی (سابق) در تاريخ شنبه مورخ 10/12/87 در محل سالن هفتم تير ساختمان مركزی وزارت جهادكشاورزی رأس ساعت 15 الي 19 تشكيل گرديد.

تدبير و همت هيأت مؤسس موجب گرديد كه از تعداد 401 نفر بازنشسته تابع استان تهران ، 124 نفر در جلسه مذكور حضور يابند و اشتياق خود را نسبت به فعاليت كانون بازنشستگان اعلام دارند.

جلسه مذكور با تلاوت آياتی چند از كلام الله مجيد و گزارش جناب آقای همايونی از اعضاء محترم هيأت مؤسس در مورد فلسفه تشكيل كانون و پيگيري مجوز تأسيس كانون از كميسيون ماده 10 قانون احزاب آغاز شد، سپس هيأت رئيسه در جايگاه استقرار يافتند و طبق نظر نماينده وزارت كشور اهداف مختلف اساسنامه مورد بررسی و تصويب حاضرين در جلسه قرار گرفت. شركت كنندگان شامل بازنشستگان ستاد وزارت و شركت ها و سازمان های وابسته و همچنين بازنشستگان استان تهران بودند.

اين كانون به نام كانون مركزي تلقی می گردد و برابر يكی از بندهای اساسنامه حق عضويت فعلی 1000 تومان در ماه و سالانه 12000 تومان به تصويب رسيد.

پس از تصويب اهداف اساسنامه برابر يكی از بندهای آن كانون می تواند بر حسب درخواست استان ها ، در استان ها شعبه يا دفتر نمايندگی داشته باشد.

سپس فرم های درخواست كانديد هيأت مديره و بازرس كه هنگام ورود به سالن بين حضار پخش شده بود جمع آوری گرديد كه 31 نفر كانديدای هيأت مديره و 8 نفر كانديدای بازرس شده بودند، پس از اعلام اسامی كانديداها مراسم رأی گيری آغاز گرديد و با نظارت كامل نماينده وزارت كشور آراء جمع آوری و ارائه گرديد.

 

نتايج انتخابات انجام شده بدين شكل در پايان جلسه اعلام گرديد:

اعضاء اصلی هيأت مديره (به ترتيب آرا كسب شده):

1- جناب آقای سيد محسن هزاوه ای همدانی

2- جناب آقای محمدعلی همايونی

3- جناب آقای ابوالقاسم بزرگی

4- جناب آقای حسن اختری

5- جناب آقای هوشنگ محبوبی نژاد

 

اعضاء علی البدل هيأت مديره (به ترتيب آرا كسب شده):

1- جناب آقای محمدمهدی مخلباف

2- جناب آقای احمد درويش همدانی

 

بازرس :

جناب آقای ابراهيم صابری

 

بازرس علي البدل:

جناب آقای سيداصغر فخری

Module Border Module Border
ورود |عضويت
  نظرسنجي  
 
نظرشمادر باره سایت کانون چیست؟

 

تعداد جوابها : 16180

عالی : 98%
خوب : 1%
متوسط : 0%
ضعیف : 1%

  ارسال  
  كاربران برخط  
 
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 32
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 32

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1212590
Visitors بازديد هاي امروز: 122
Visitors بازديد هاي ديروز: 664

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1402/12/29 کانون بازنشستگان جهاد سازندگی شعبه اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا